House Be Summit i Umeå

HUR SKAPAR VI EN HÅLLBAR ARBETSPLATS?

Den 4e oktober var Cypoint Infinity på plats på House Be Summit i Umeå för att prata om hur vi vill vara en attraktiv arbetsgivare på en attraktiv plats. Tillsammans med House Be, Almi, Nordea, Handelskammaren och Westerlinds delade vi olika perspektiv på vad vi kan göra för att främja inkludering och hållbarhet. Cypoint Infinitys kontor har funnits sedan tidigare i år och är det andra kontoret bolaget öppnade upp efter kontoret i Stockholm.

HÅLLBARHET OCH INKLUDERING I FOKUS

Fokus för House Be Summit var inkludering, hållbarhet och hur vi som aktörer i Umeå kan göra vår del i att skapa ett mer hållbart samhälle. Vi på Cypoint Infinity delade med oss av vår vision och vårt hållbarhetsarbete. Utöver det delade vi med oss av hur vi arbetar med CloudOps och DevOps samt hur våra tjänster spelar roll i en hållbar digital utveckling.

SAMARBETE FÖR HÅLLBARA ARBETSPLATSER

Att vara en del av House Be Summit är en av flera saker vi gör för att samverka med andra aktörer. Vi tror på att vi kan skapa en bättre värld tillsammans. Därför arbetar vi för att stärka våra medarbetare så att de kan skapa bättre resultat för våra kunder. Och därför är vi en del av evenemang som dessa där vi kan lyfta viktiga frågor tillsammans med andra som delar våra värderingar.

VILL DU VETA MER OM OSS?

Vi på Cypoint Infinity löser era IT-behov genom expertis inom Cloud-, Devops & IT-infrastruktur. Våra konsulter har spetskompetens inom projektledning, molnarkitektur, service management och utveckling. Tveka inte att höra av dig till oss för att boka in ett första möte.

Cypoint logo