Tre personer framför en björk

Cypoint Infinity expanderar och etablerar kontor i Umeå

11 september 2023

Tidigare i år öppnade Cypoint Infinity kontor i Umeå. I och med expansionen hoppas Cypoint Infinity på att kunna stärka upp fler verksamheter med sin spetskompetens inom molnarkitektur, DevOps, CI/CD och utveckling.

-Vi har fått en kanonstart i Umeå och lyckats med initial rekrytering och fått ett första team på plats som redan är i gång i uppdrag med lokal leverans. Nu fortsätter vi bygga upp vårt kontaktnät med potentiella medarbetare, kunder och samarbetspartners - säger Monika Gidlund, VD Cypoint Infinity.

Umeå är en intressant stad för oss att ha en lokal närvaro i för att kunna arbeta kundnära då det finns en stark tillväxt och spännande potential i hela regionen. Vi siktar på att inom snar framtid kunna erbjuda tjänster inom flera kompetensområden. säger Peter Lindblom, VD Cypoint.

Nu vid etableringens start under 2023 rekryteras och erbjuds kompetens och rådgivning inom DevOps & molntjänster genom affärsenheten Cypoint Infinity. Flera konsulter inom området har redan anställts och ansvarig på plats för Umeå-kontoret är Björn Skoglund.

Cypoint har idag erbjudandeområden som drivs inom fyra affärsenheter som var och en är experter inom sitt område. Vill du stärka upp ditt team med kunniga experter inom digitalisering? Tveka inte att höra av dig till oss.

I bild, från vänster: Peter Lindblom, Björn Skoglund, Monika Gidlund