Paketerade tjänster.

FRAMTIDENS IT-LÖSNINGAR

Cypoint logo

Vi är stolta över att nu utveckla och erbjuda paketerade tjänster som tar vår tjänsteportfölj till en helt ny nivå. Våra paketerade tjänster är framtagna för att svara mot dagens IT-utmaningar. Från drift- och support till automatisk scanning, analys och rapportering av kunders IT-miljö samt sofistikerad licenshantering, våra tjänster är utformade för att optimera era IT-resurser, oavsett om de är i molnet eller på plats. 

Drift och Supportcenter

Vi erbjuder en omfattande drift- och supporttjänst. Med vår expertis och dedikation till kundnöjdhet har vi etablerat oss som en pålitlig partner för företag som behöver säkerställa smidig och kontinuerlig support för sina IT-system.

Vår drifttjänst är utformad för att säkerställa att företags IT-miljöer fungerar oavsett komplexitetsnivå. Vi har aktiva säkerhetssystem som övervakar dygnet runt, 365 dagar om året, för att upptäcka och hantera potentiella problem innan de påverkar verksamheten. Våra team av erfarna tekniker arbetar proaktivt för att optimera prestanda och kostnader, minska driftstörningar och säkerställa hög tillgänglighet.

Vår supporttjänst är kundfokuserad och responsiv. Vi har en snabb och effektiv support där kunder kan få omedelbar hjälp med sina IT-utmaningar. Dessutom erbjuder vi fjärrsupport och on-site-support vid behov. Vi sätter alltid kundens behov i centrum och strävar efter att leverera snabba och hållbara lösningar.

Med Cypoint Infinitys drift- och supporttjänst kan ni vara säkra på att era IT-miljöer är i trygga händer. Genom att outsourca dessa viktiga funktioner till oss kan ni fokusera på er kärnverksamhet medan ni får tillgång till expertis och resurser som behövs för att upprätthålla en effektiv och pålitlig IT-infrastruktur.

Optimering av IT-Infrastuktur 

Ett av våra spännande nya erbjudanden är en tjänst för automatisk scanning, analys och rapportering av din IT-miljö. Denna tjänst hjälper till att identifiera svagheter och potentiella hot, vilket ger er insikt och kontroll över er infrastruktur - både i molnet och på plats. 

Effektiv Licenshantering 

En annan del av vårt nya utbud är en innovativ licenshanteringstjänst. Vi vet att licenshantering kan vara en utmaning, men vårt mål är att göra det enkelt och effektivt för er. Vi hjälper till att hålla koll på alla licenser, säkerställa efterlevnad och minska kostnader. 

Cypoint logo

VILL DU VETA MER?

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan gynna er verksamhet. Vårt dedikerade team av konsulter och tekniska experter står redo att ta er IT till nästa nivå. Tillsammans kan vi forma er framtid och skapa en IT-infrastruktur som är anpassad för era behov och förändras med er verksamhet.  

MONIKA GIDLUND

VD, Cypoint Infinity AB

monika.gidlund@cypoint.se

+46 702 900 643

Cypoint logo