E-handel.

SKALA UPP ER E-HANDEL

Cypoint logo

Upplever ni att det är svårt att navigera djungeln av verktyg, plattformar och begrepp inom e-handel? Vi hjälper er att förstå hur, på vilket sätt samt med vilken teknik ni ska arbeta för att optimera och skala upp er e-handel.  

Med hjälp av mer effektiva system, processer och verktyg kan ni erbjuda era kunder en köpupplevelse utöver det vanliga. Vårt team har kunskap kring marketing automation, inbound & outbound marketing, campaign engines och andra kompetenser som hjälper er att ta er ehandel till nästa nivå.  

”53 % av kundlojaliteten kommer från köpupplevelsen.”

Källa: Gartner

En stor del av kundupplevelsen hänger på din e-handel. Därför är det viktigt att den fungerar optimalt. Men det krävs en bred kompetens för att möjliggöra fullt integrerad ehandel med system som till exempel affärssystem, PIM, CRM, logistik- och betallösningar. 

I en informationsintensiv e-handel är ett PIM-system (Product Information management-system) extremt viktigt för att hålla all information korrekt, uppdaterad och enhetlig i alla kanaler.  

Det är alltså viktigt att sköta alla informationshållare och dess innehåll på ett effektivt sätt för att optimera och skala upp e-handel. Därför är det viktigt att information från olika datahållare, såsom produkt-, kund- och leverantörsdata, skall vara lättillgänglig för alla som hanterar produkter och tjänster i flera olika kanaler. 

Dessutom krävs att processerna runt omkring är optimerade utifrån företagets och systemens förutsättningar och ett fokus på Unified Commerce där kunden står i centrum. Vi ser till att tekniken samverkar med människan, helst sömlöst och i realtid, så att ni kan skala upp er e-handel.  

Cypoint logo

VILL DU VETA MER?

MADELEINE ENGHOLM

VD, Cypoint Inspire AB

madeleine.engholm@cypoint.se

Cypoint logo

Person som håller i en mobiltelefon och handlar i en e-handel

KOM IGÅNG MED ER E-HANDEL

Att starta och driva en e-handel kan vara en spännande och potentiellt lukrativ affärsidé. Med den ökande populariteten av näthandel finns det en stor möjlighet att nå ut till en bredare kundbas och öka försäljningen. Men att komma igång kan vara överväldigande. Här delar vi med oss av tips som kan hjälpa er att komma igång med er e-handel och maximera era chanser till framgång.

Person som använder dator för att handla online

VAD ÄR UNIFIED COMMERCE?

Unified Commerce är ett begrepp inom e-handel och detaljhandel som syftar till att koordinera och, många gånger, integrera försäljningskanaler och affärsaktiviteter till en sömlös och enhetlig kundupplevelse. I den här artikeln går vi igenom vad Unified Commerce är och hur det kan gynna er verksamhet.

SEO bokstäver träbakgrund

VAD ÄR SEO?

Är du välbekant med begreppet SEO men har ändå svårt för att sätta fingret på vad det är? SEO står för Search Engine Optimization, eller sökmotoroptimering på svenska, och begreppet används flitigt inom digital marknadsföring och webbutveckling. Här reder vi ut grunderna i SEO och ger ett antal förslag på hur du kan arbeta med området.

Cypoint logo