Cypoint Infinity.

SPETSKOMPETENS INOM CLOUDOPS & DEVOPS

Cypoint logo

Vi på Cypoint Infinity löser era IT-behov genom expertis inom Cloud-, Devops & IT-infrastruktur. Våra konsulter har spetskompetens inom projektledning, molnarkitektur, service management och utveckling. Utöver våra konsulttjänster erbjuder vi även kostnadsfria Cloud Workshops där ni får inspiration, nyheter och rådgivning gällande er molnresa och IT-infrastruktur. 

Det som gör Cypoint Infinity unikt är inte bara våra tjänster, utan även de människor som jobbar hos oss. Vi tror starkt på att utveckla våra erbjudanden genom interna projekt som ger våra medarbetare möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med företaget. Det gör att vi även kan erbjuda bättre tjänster till våra kunder.  

Cypoint Infinity är mer än bara en arbetsplats. Det är en plats där innovation blomstrar och drömmar blir till verklighet. Genom att bli en del av vår framgångssaga är du med och formar framtiden för IT-tjänster. Är du en passionerad IT-professionell som letar efter en plats där du kan göra verklig skillnad? Hör gärna av dig till oss. 

Varmt välkommen till Cypoint Infinity – Där framtiden för IT börjar idag.  

VI ERBJUDER

Illustrering av molnteknik i blåa toner

CLOUDOPS

Två män står vid ett skrivbord framför en datorskärm. En håller i en datormus i ena handen och har andra handen på ett tangentbord.

DEVOPS

En person som sitter vid en laptop och arbetar

PAKETERADE TJÄNSTER

Cypoint logo

VILL DU VETA MER?

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan gynna er verksamhet. Vårt dedikerade team av konsulter och tekniska experter står redo att ta er IT till nästa nivå. Tillsammans kan vi forma er framtid och skapa en IT-infrastruktur som är anpassad för era behov och förändras med er verksamhet.  

MONIKA GIDLUND

VD, Cypoint Infinity AB

monika.gidlund@cypoint.se

+46 702 900 643

Cypoint logo

Mörk stad med upplysta detaljer. Källa: pexels.com

CYPOINT INFINITY'S BLOGG

Vill du lära dig mer om våra kompetensområden? Läs Cypoint Infinity's blogg på engelska. (blog.cypoint.se)

Cypoint logo