Om Cypoint.

CYPOINT – EN HUB FÖR DIGITAL EVOLUTION.

Cypoint logo

Cypoint är en hub av experter och talanger inom IT och digitalisering. I en ständigt föränderlig värld där en mängd olika applikationer, teknologier och innovationer står till buds, kan det ibland vara svårt att välja väg. Med vår expertis och erfarenhet hjälper vi er framåt i er digitala evolutionsresa.

För Cypoint är målet att skapa riktiga och mätbara värden, för oss själva och för dig som kund eller partner. Vi tror på öppna och ärliga relationer och sätter högt värde på sådant som tillit och transparens. Cypoint är med dig som kund på hela resan och tillsammans kan vi se till att du kan ta nästa steg i dina affärer.

Vi vill att du ska lyckas - det är nämligen så vi lyckas själva. Cypoint har idag tre affärsenheter: Cypoint Inspire, Cypoint Infinity och Cypoint Incode som var och en är experter inom sitt område.

Tre glada personer sitter i en soffa och har en dialog med en person i förgrunden på bilden

VAD VI GÖR

För att få äran att bli er utvalda partner i er digitaliseringsresa handlar det ofta om att kunna erbjuda något mer än en unik affärsidé, innovation eller tjänst.

Soluppgång över skog

MANIFEST

Vi tror på ett delat ansvar att skapa en bättre värld för oss själva och för kommande generationer. Med vårt bidrag hoppas vi på att kunna påverka för det bättre, dels i vårt eget arbete och dels genom våra kunders arbete.

En man i skjorta mot vit bakgrund

VÄRDEGRUND

En tillitsbaserad relation möjliggör för den nödvändiga trygghet en individ behöver och genom denna kan nya potentialer växa fram.

Cypoint logo