Allt du behöver veta om PIM.

ALLT DU BEHÖVER VETA OM PIM DEL 1

Hur växlar ni upp er e-handel? Verkar er investering inom AI för marknadsföringen missa målet? Missar ni deadline p g a att fel i produktdatat upptäcks försent? Förlorar ni kriget om sökmotorerna? Vi vet att lösningen delvis ligger i förbättrad produktinformation!

ALLT DU BEHÖVER VETA OM PIM DEL 2

Hur sparar ni er produktinformation? Hur ser era arbetsprocesser ut för att säkerställa att all information finns samlad t ex inför produktlansering? Är det så att produktinformationen finns lagrad i Excelblad, Word dokument och pdf:er? Det är faktiskt vanligare än man tror och mycket tid och energi åtgår till onödigt letande och manuellt arbete. Titta på vår film och se hur enkelt det går att lägga upp arbetet så att inget hamnar mellan stolarna! Här kommer fortsättningen i vår filmserie.

ALLT DU BEHÖVER VETA OM PIM DEL 3

Är ni kompletta eller inkompletta? Skämt o sido genererar inkomplett produktinformation väldigt missnöjda kunder. Avsaknad av viktig information riskerar att kunden avstår från köp och viljan att återkomma till er shop minskar väsentligt. För att inte tala om en riktig björntjänst till ert SEO-arbete! I del 3 av vår filmserie visar vi hur ni enkelt kan sätta upp regler för vad som utgör en komplett produkt och därmed hindra att ofullständiga produkter publiceras.

ALLT DU BEHÖVER VETA OM PIM DEL 4

Visste du att produktsstrukturen på er sajt är avgörande för konverteringsgraden? Visste du att ni kan styra den strukturen redan i PIM-systemet? Automatiskt? Visste du att PIM-systemet dessutom kan sköta publiceringen av era produkter, i rätt struktur!, utan att ni behöver göra något? Låter det för bra för att vara sant? Titta på vår film om Plan & Release-funktionen i inriver!

ALLT DU BEHÖVER VETA OM PIM DEL 5

Tighta deadlines inför produktsläpp? Är varje sekund dyrbar? Vill du ha extra stöd och kontroll i din berikningsprocess? Kolla in del 5 i vår filmserie där vi visar hur ni enkelt samarbetar genom att dela ut arbetsuppgifter och följer upp dessa för ett vattentätt produktsläpp!

ALLT DU BEHÖVER VETA OM PIM DEL 6

Effektivisering och kontroll är vad hela PIM-konceptet går ut på. Ytterligare ett avsnitt ute nu! Massuppdatering? Hur ligger det ordet i munnen? Inte jättespännande kanske! Men alla vi som, i timtal manuellt suttit och gjort copy paste på hundratals produkter spetsar öronen! I vår film om PIM visar vi ett effektivt sätt att spara massor av tid genom funktionen mass update!

ALLT DU BEHÖVER VETA OM PIM DEL 7

Vad är hemligheten bakom ett lyckat PIM-projekt? Hur får man alla att dra åt samma håll? Kika in på den kanske viktigaste filmen av alla 7! Och framför allt! Dela gärna med er av egna tips och erfarenheter!