En kvinna och två män prata med varandra i ett mötesrum på ett kontor

Cypoint Inspire stärker sitt erbjudande inom e-handel genom samarbete med Geins

1 februari 2024

För att stärka vårt erbjudande inom e-handel gentemot små till medelstora företag har vi nu ingått partnerskap med den svenska plattformen Geins. Det är ett kraftfullt alternativ för mindre företag som söker en effektiv och flexibel lösning med moduler för e-handel, PIM, CMS, CRM och WMS. Plattformen körs idag av både B2C- och B2B-kunder och har det mesta ni behöver för att komma igång med er e-handel.

Geins-lösningen uppfyller alla krav för en modern MACH-lösning och erbjuder utmärkt funktionalitet för att möta varje kunds behov när det gäller funktioner, stöd för framtida krav och skalbarhet.

"Vi har letat efter ett alternativ till vår befintliga portfölj av plattformar och ser att Geins tickar alla boxarna. En smidig och tekniskt komplett allt-i-ett-lösning som passar många av våra mindre och medelstora kunder. Att gänget bakom produkten är proffsiga och väldigt smidiga att samarbeta med gör inte valet sämre." - Madeleine Engholm, VD Cypoint Inspire

Vill ni veta mer och se om detta kan vara en plattform för att ta er e-handel till nästa nivå? Kontakta Madeleine Engholm, VD för Cypoint Inspire, så hjälper vi er. Vi ser fram emot att diskutera hur denna kraftfulla lösning kan anpassas efter ert företags specifika behov och mål.

I bild, från vänster: Oskar Zetterberg, Madeleine Engholm och John Gunnarsson