logo-cypoint

Webbinarium

symbol-cypoint@2x

HUR SÄKRAR MAN SIN E-HANDEL MED HJÄLP AV PIM?

HUR SÄKRAR MAN SIN E-HANDEL MED HJÄLP AV PIM?

MicrosoftTeams-image

Välkommen till vårt nya webbinarium, den här gången är vi mycket stolta att kunna välkomna Regins marknadsdirektör Inga Hedman. Regin jobbar med smart automationsteknik för klimatstyrning i byggnader, som hjälper fastighetsägare till en mer ekonomisk och hållbar fastighetsförvaltning. En stor del av deras löpande försäljning görs via deras omfattande e-handelssajt.

Vår VD Madeleine Engholm och Inga kommer tillsammans att diskutera PIM, affärssystem, webbplattformar – och hur de kan användas för att få e-handel att fungera. Med utgångspunkt från Regins och Cypoint Inspires samarbete kommer du att få nya insikter kring hur du och ditt företag kan lösa era egna utmaningar.

Vi ses!

				<![CDATA[]]>
original copy

Madeleine Engholm

VD, Cypoint Inspire
Inga

Inga Hedman

Marketing & Sustainability Director, Regin

ANMÄL DIG REDAN IDAG!

När: 19 oktober, kl 09.00 - 09.45
Var: Zoom, vi skickar ut en länk i god tid innan webbinariet
Anmälan: Fyll i formuläret nedan

Tipsa en kollega

Utan PIM fungerar inte online-försäljning

Time-to-market, sökbarhet, skalbarhet och leveranssäkerhet – utan välstrukturerad, automatiserad och tillgänglig produktinformation optimerar du inte din online-försäljning – och dina produkter blir varken sökbara eller köpbara.

PIM hjälper dig ge kunderna en bättre upplevelse

När specen och detaljerna avgör om produkten ens är användbar för kunden, är PIM nyckeln till service, sökbarhet, trovärdighet, leveranssäkerhet och bra kommunikation.

Cypoint Inspire och inriver hjälper dig lyckas med PIM

Vi på Cypoint Inspire är e-handelskonsulter som hjälper våra kunder att skala upp sin affär med hjälp av PIM. En nyckel är vårt nära samarbete med inriver, som är överlägset branschledande inom systemlösningar för PIM, som vi idag levererar till flera ledande e-handlare inom B2B och B2C.

				<![CDATA[]]>

Kontakt.

logo-cypoint

CYPOINT | Slottsbacken 8 | 111 30 Stockholm | SWEDEN
+46 (0) 733 207 311 | info@cypoint.se | www.cypoint.se