Vi är cypoint.

Cypoint – a hub for
digital evolution.

				<![CDATA[]]>

Cypoint är en hub av experter och talanger inom IT och hjälper dig i din digitala transformationsresa. I en ständigt föränderlig värld där en mängd olika applikationer, teknologier och innovationer står till buds, kan det ibland vara svårt att välja väg. Med vår expertis och erfarenhet kan vi hjälpa dig att hitta- och välja rätt väg framåt.

För Cypoint är målet att skapa riktiga och mätbara värden, för oss själva och för dig som kund eller partner. Vi tror på öppna och ärliga relationer och sätter högt värde på sådant som tillit och transparens. Cypoint är med dig som kund på hela resan och tillsammans kan vi se till att du kan ta nästa steg i dina affärer. Vi vill att du ska lyckas - det är nämligen så vi lyckas själva.

På Cypoint är också kulturen en framgångsfaktor. Vi trivs med varandra och jobbar gärna tillsammans för att hitta de bästa lösningarna. Vi uppmuntrar varandra att ta plats och vara en aktiv del i att skapa den miljö vi vill verka i.

Vi bygger ett företag med våra medarbetare i förarsätet. Det är genom det synsättet både våra medarbetare och kunder utvecklas. Det visar historien.

Vi är en flexibel och mobil organisation. Vi är inte låsta kring specifika platser utan jobbar aktivt och agilt nära våra kunder och partners. Vi tror att de bästa idéerna och det bästa lösningarna kommer ur en sådan kontext. För Cypoint är det viktigare med vem vi arbetar för och hur, snarare än var och det är med den insikten vi nu blickar framåt mot alla spännande möjligheter.

Vårt manifest

Vi tror på ett delat ansvar att skapa en bättre värld för oss själva och för kommande generationer. Med vårt bidrag hoppas vi på att kunna påverka för det bättre, dels i vårt eget arbete och dels genom våra kunders arbete.

Våra värdegrunder

En tillitsbaserad relation möjliggör för den nödvändiga trygghet en individ behöver och genom denna kan nya potentialer växa fram.

Signerat Peter

Med min vandring som inspiration, bestämde jag mig hösten 2018 för att ihop med goda vänner påbörja bygget av en unik företagsresa - Cypoint.

				<![CDATA[]]>

Kontakt.

logo-cypoint

CYPOINT | Slottsbacken 8 | 111 30 Stockholm | SWEDEN
+46 (0) 733 207 311 | info@cypoint.se | www.cypoint.se