Signerat Peter

Ett steg på vägen

				<![CDATA[]]>

Våren 2018 bestämde jag mig för att starta en ny fas av mitt liv som jag något skämtsamt valt att kalla “Mitt Liv 3.0”. Som en personlig kick-off tog jag beslutet att packa ryggsäcken och vandra pilgrimsleden Camino de Santiago.

En åttio mil lång vandring som på tjugonio dagar tog mig hela vägen från södra Frankrike till slutdestinationen Santiago De Compostela i nordvästra Spanien. En alldeles fantastisk upplevelse, lika spännande som jag hade hoppats på och med spännande möten längs med vägen.

Pilgrimsvandringen visade sig vara ett ypperligt tillfälle för reflektion och eftertanke. Tankar om dåtid, nutid och framförallt - framtiden. Jag fann i mitt begrundande ett återkommande tema som vägledde mig i mina funderingar.

Det att vägen, eller resan som många väljer att kalla det, är minst lika viktig som slutmålet. Att verkligen värdesätta varje steg på vägen och att tillsammans med andra likasinnade skapa en sådan resa tillsammans.

Med min vandring som inspiration, bestämde jag mig hösten 2018 för att ihop med goda vänner påbörja bygget av en unik företagsresa - Cypoint.

Med individen i fokus

Vi ska bygga Cypoint som ett kretslopp i harmoni där varje del spelar roll och bidrar till helheten.

Med individen i fokus, kan vi skapa goda förutsättningar för dem att växa och bli de presterande medarbetare företaget ska bestå av. När våra medarbetare är framgångsrika kommer också våra kunder att bli framgångsrika och det för med sig kvalitativa relationer och återvändande kunder - cirkeln är sluten. I Cypoints kretslopp ingår också vår vilja att sträcka ut en hjälpande hand till de som behöver en och genom att stödja hjälporganisationer bidra till en bättre värld.

Under mina år i IT-branschen har trender, cykler, innovationer och teknologier kommit och gått - men människan alltid bestått. Det är så det börjar och det är det så det slutar. Därför kommer Cypoint ständigt återkomma till det mänskliga, det personliga och det humana i vår verksamhet.

Cypoint skall inte primärt drivas av mål om aggressiv tillväxt och vinstmaximering. Vi bygger därför ett företag där vi själva sätter agendan och tempot i vår utveckling.

I vårt absoluta fokus sätter vi nöjda och inspirerade medarbetare såväl som kunder. Med denna hållbarhetsstrategi skall vi givetvis också vara kontinuerligt lönsamma, vilket vi menar är en direkt konsekvens av detta fokus.

Cypoint skall vara specialister på sina uppdrag och genom våra spetskompetenser erbjuda en bredd av skräddarsydda tjänster i vilka kundens behov tillgodoses. Vi sätter vår egen ribba högt och med ambitionen att göra verklig och långsiktig skillnad för våra kunder.

Med dessa löften blickar jag nu framåt och antar den kommande utmaningen med tillförsikt och optimism. Vår resa kommer inte att nå sina mål i en handvändning utan växa fram organiskt i takt med vår expansion. Men en dag kommer vi vara där. Och vi kommer vara där för att vi trodde på det vi gjorde!

Peter Lindblom
VD, Cypoint

				<![CDATA[]]>

Karriär.

Våra medarbetare är Cypoint – du är Cypoint. Med detta motto i vårt absoluta fokus, bygger vi ett företag tillsammans för framtiden. Cypoints medarbetare kan och vill växa med uppdraget att skapa en inspirerande och dynamisk arbetsmiljö där vi kan växa och utvecklas.

Kontakt.

logo-cypoint

CYPOINT | Slottsbacken 8 | 111 30 Stockholm | SWEDEN
+46 (0) 733 207 311 | info@cypoint.se | www.cypoint.se