Mikael Fuller.

Senior Manager

Cypoint Incode

Cypoint logo

Mikael, varför jobbar du på Cypoint?

Precis som min VD Therese tror jag på ett hållbart och utvecklande arbetsliv för alla. Arbetet är en så stor del av människors liv, då behöver man må bra och trivas i sin arbetsmiljö och känna att man berikas av alla människors olika förmågor och deras härliga personligheter samt deras kunskaper som kan göra skillnad i ett team där vi har ett inkluderande förhållningssätt.

Jag gillar och vågar utmana mig själv och andra och ständigt lära mig nytt samt bli en bättre version av mig själv. Jag känner mig sällan rädd i olika sammanhang trots att olika projekt oftast bedrivs med många tuffa krav från våra kunder, vilket jag tror gagnar både mig själv, mina härliga medarbetare likväl som de kunder jag har arbetat med och kommer att arbeta med i en framtid.

Det är den kulturen jag upplever inom Cypoint Incode och därför valde jag att komma hit för att kunna bidra med mina erfarenheter på vår resa framåt efter bästa förmåga.

Vem är du som professionell och vad drivs du av i jobbet?

Jag är en förändringsledare i grund och botten som har haft förmånen att vandra i gränslandet mellan IT och verksamhet i olika roller. Ibland har jag haft en Interim roll, ibland har jag varit projektledare för komplexa Enterprise Projekt samt jag har haft förmånen att arbeta med både försäljning och rekrytering.

Det jag drivs av är att bygga bra team för att lyckas med att nå ett mål. Som affärsarkitekt, ledare i projekt så är jag inte starkare än det team jag jobbar med. Med det sagt oaktat om det är teknik, affär eller människa så tror jag att jag är ganska medveten om de utmaningar som mina beställare har – i det sammanhanget så har jag tillit till min egen kommunikativa förmåga som ibland gör det omöjliga möjligt. Att alltid vilja lära sig något nytt i olika miljöer och verksamheter är nog grunden till min drivkraft samt att vara med i sin egen tid oavsett vad som händer – för när jag bidragit med mitt kan jag dela med mig mer till andra – både kunder och kollegor.

Och vad gör du gärna annars på fritiden?

Mitt fritidsliv är superhärligt. Jag och min hustru tillbringar en stor tid tillsammans med våra hundar Nellie och Zoe som är Bordercollies. Ibland hikar vi, ibland gör vi bara helt oplanerade saker där dom är med. För övrigt så skriver jag på min första berättelse som kommer ha 3 episoder där den första eventuellt är planerad att släppas 2025/2026. Förutom det så fotograferar jag samt älskar att ha en balans mellan naturliv och stadsliv. Min hustru målar samt driver för närvarande en målarkurs med en väninna – så det konstnärliga djupet flödar i sitt eget liv på fritiden hos oss.

Cypoint logo