Marie Furmarker.

VD

Cypoint Inchange

Cypoint logo

Marie, varför jobbar du på Cypoint?

Jag attraherades av Peter och Cypoints vision och syn på ledarskap, värderingar och ambitionen att bygga det humana konsultbolaget. Jag älskar att utveckla och driva förändring tillsammans med andra kompetenta, nyfikna och ödmjuka människor. För mig är det viktigt att både kunna arbeta strategiskt och att realisera idéer tillsammans med mina kollegor och kunder. Att få bygga ett konsultbolag inom digitalisering och verksamhetsutveckling med människan i fokus är en dröm som går i uppfyllelse.

Vem är du som professionell och vad drivs du av i jobbet?

Jag brinner för att skapa enastående resultat tillsammans med andra människor. För mig är det självklart att man skapar hållbara resultat genom att inkludera människan och hela organisationen i förändringsarbetet. Jag är civilingenjör inom Industriell Arbetsmiljö och har lång erfarenhet inom IT- branschen och konsultverksamhet i olika ledande roller inom försäljning och företagsledning. De senaste åren har jag även utbildat mig till professionell coach och älskar att katalysera utveckling hos mina medarbetare och kunder.

Och vad gör du gärna annars på fritiden?

På fritiden ägnar jag mig åt familjeaktiviteter, vistas i naturen, (har precis upptäckt kallbad) samt renovera vårt nya sommarhus på Ornö. Min hobby är Personliga utveckling på olika sätt. Jag är med i en bokklubb och älskar filosofiska samtal med mina vänner.

Cypoint logo