Karriär.

Medarbetarlöfte

				<![CDATA[]]>

Våra medarbetare är Cypoint - du är Cypoint. Med detta motto i vårt absoluta fokus, bygger vi ett företag tillsammans för framtiden. Cypoints medarbetare kan och vill växa med uppdraget att skapa en inspirerande och dynamisk arbetsmiljö där vi kan växa och utvecklas. Vi tror på din potential och vi tror att du kan uträtta stordåd på vägen.

1. Be special, be bold - be you

Vi är specialister som drivs av människors individuella drivkrafter, kunskaper och personlighet. Du är unik och ingen kan någonsin vara du - vi gillar det. Du är arkitekten i ditt eget liv, både yrkesmässigt och privat. Med ömsesidig respekt och förståelse, är det vårt ansvar att möjliggöra för dina kvaliteter att ta plats och bli användbara för hela företaget. Vi tror på en “ge och ta”-mentalitet där du tar plats och bidrar efter bästa förmåga. Och i en organisation som strävar efter att vara bäst är det centralt med ett starkt, ansvarstagande och inlyssnande ledarskap som ser dig och dina behov.

2. Be part of the tribe, be part of the journey

Cypoint är ett specialistföretag med spetskompetenta medarbetare. Varje individuell kompetens är en tillgång och tillsammans skapar dessa kompetenser starka och dynamiska team. Vi uppmuntrar därför våra medarbetare att ta sig an olika roller på företaget; dels i sin yrkesmässiga men också som en ambassadör för ett lärorikt och roligt arbetsklimat i vilket människor vill stanna kvar och växa i. För att denna vision ska bli verklighet betonar vi vikten av produktiva team - hjälp, stötta och ge dina kollegor en skjuts när de behövs. Stöt och blöt och dela med dig av dina erfarenheter till dem. Till syvende och sist skall Cypoint vara ett extraordinärt företag med extraordinära medarbetare - och så ska vi ha kul på vägen också. Tillsammans är vi Cypoint och tillsammans skapar vi det företag vi vill ha.

3. Be brave and dare to stay away from safe

Vi uppmanar våra medarbetare att utforska och prova utanför sin comfort zone. Vi tror att magin sker bortom de konventionella och det vanliga. Vi tror också att sådant som personlig utveckling och stora belöningar är resultaten av att göra saker annorlunda. Det kanske kommer kännas en aning mycket till en början men glöm inte att vi gör det här tillsammans och vi är där för dig. Bara när vi utmanar status quo kan vi bli den urkraft vi vill vara.

4. Be a doer and do what you can

Vi tror på en “kavla upp ärmarna”-filosofi där varje dag är en ny chans att göra skillnad. Oavsett storlek på uppdrag eller projekt, finns det värde att skapa och att dela med sig av till sina kollegor. Att vara en doer innebär att få saker gjorda och att genom en kreativ och lösningsorienterad inställning se värde där andra ser hinder. Vi vill uppmuntra dig till att aktivt arbeta för att hitta den inställningen inom dig själv. Endast som ett väloljat team av doers kan vi ta vårt företag till nästa nivå.

Bli en del av ett växande team!

				<![CDATA[]]>

We’re building a company with you in mind - together we will learn, have fun and make great things happen!

Välkommen att jobba med oss på Cypoint. Vi är i början av en företagsresa som vi vill att du - som en del av Cypoint - skall vara med och styra över. Vi vill att du ska känna att du har makten att påverka både din egen och våra kunders framfart och riktningar. Cypoint skall vara företaget som ser dig och din potential att utvecklas och så ska det vara kul att jobba med oss!

Vi kommer lägga till affärsområden och verksamheter över tid och däför kommer behovet av kompetenser och skickligheter att variera under tiden. Är det inga av dina kompetenser som matchar det vi söker just nu så titta tillbaka senare; vem vet kanske finns det något som intresserar dig då!

Just nu söker vi

Vårt manifest

Vi tror på ett delat ansvar att skapa en bättre värld för oss själva och för kommande generationer. Med vårt bidrag hoppas vi på att kunna påverka för det bättre, dels i vårt eget arbete och dels genom våra kunders arbete.

Våra värdegrunder

En tillitsbaserad relation möjliggör för den nödvändiga trygghet en individ behöver och genom denna kan nya potentialer växa fram.

Peter - med blicken framåt

När vi nu blickar framåt har jag fem övertygelser
som kommer vara framgångsfaktorer för Cypoint.
- Peter Lindblom, VD Cypoint

				<![CDATA[]]>

Kontakt.

logo-cypoint

CYPOINT | Slottsbacken 8 | 111 30 Stockholm | SWEDEN
+46 (0) 733 207 311 | info@cypoint.se | www.cypoint.se