Porträttbild Therese Jäger

THERÉSE JÄGER LEDER CYPOINTS NYA SATSNING MED FOKUS PÅ SPECIALISTER INOM SYSTEMUTVECKLING

15 maj 2022

Cypoint fortsätter sin utvecklingsresa genom etablering av nya bolaget Cypoint Incode. Cypoint Incode kommer erbjuda marknaden kompetens och tjänster inom systemutveckling. VD för Cypoint Incode är Therése Jäger som har lång erfarenhet från konsultbranschen i olika roller. Therése kommer nu närmast från Columbus.

När Cypoint nu startar ett fjärde bolag och affärsverksamhet så är det med extra entusiasm att det är inom området systemutveckling, inte minst då Cypoint har en erkänd historik och rötter inom applikationutveckling, integration och innovation. Vi ser framför oss ett bolag och verksamhet med en stark kompetenskultur kring modern systemutveckling och med lärande och kunskapsdelning som bärande framgångsfaktorer.

”Det är med en otrolig glädje och energi jag har valt att leda detta bolag. Du kan inte göra som alla andra men ändå förvänta dig ett annat resultat. Du måste tänka nytt och anpassa dig till utvecklingen. Det kommer också att vara min fulla intention att faktiskt våga göra annorlunda för att skapa de resultat och den arbetsplats jag själv vill vara en del av.”– säger Therése Jäger, VD Cypoint Incode.

”Fantastiskt kul att Therése har valt att komma till Cypoint för att bygga och leda denna affärsverksamhet. Therése har härliga ambitioner och jag förstår att Therése utifrån sitt synsätt och den person hon är kommer att bygga ett team och en kultur där mångfald, inkludering, lärande och kundfokus står i centrum. Jag ser med spänning fram emot den här utvecklingsresan för Cypoint Incode. Ett stort lycka till Therése!” – säger Peter Lindblom, VD Cypoint.

Cypoint är ett konsultbolag som hjälper kunderna i den digitala evolutionen att skapa riktigt värde. Våra tjänster och våra konsulters genomförandeförmåga bidrar till förenklade, intäktsgenererande och kostnadssänkande affärsprocesser.