Marie Furmarker till vänster och personer framför en dator till höger

FÖRÄNDRINGENS VINDAR – CYPOINT RIVSTARTAR 2022 MED ETABLERING AV NYA AFFÄRSOMRÅDET CYPOINT INCHANGE

6 februari 2022

Cypoint startar upp sitt tredje dotterbolag sedan nystarten 2019. Det är Cypoint Inchange som kommer erbjuda marknaden kompetens och tjänster inom digital affärsutveckling, förändringsledning och agil styrning & transformation med människan i fokus. VD för Cypoint Inchange är Marie Bundy Furmarker som närmast kommer från egen verksamhet inom ledarskap och förändringsledning. Marie har lång erfarenhet från konsultbranschen och har tidigare haft ledande roller på bl a Visma, Konsultbolag1 och Frontit.

Idag blåser förändringens vindar i en allt snabbare takt ute i samhället, hos företag och organisationer. Digitaliseringsvågen, globaliseringen och inte minst pandemins följdeffekter med en ny spelplan i arbets- och privatlivet har skapat nya förutsättningar och behov som ställer andra krav på hur vi leder och styr vår verksamhet. Det är mot denna bakgrund och nya spelplan Cypoint väljer att starta affärsområdet Cypoint Inchange.

”Utmaningen med fortsatt digitalisering av företag är inte tekniken, utan människan. Framgångsfaktorn för snabb förändringstakt på företag är hur väl organisationen och människorna hänger med i det nya.” – säger Marie Bundy Furmarker, VD Cypoint Inchange.

”Jag är stolt och glad att Marie har valt att komma till Cypoint för att bygga och leda denna affärsverksamhet. Med sin erfarenhet och den person hon är representerar Marie det nya moderna ledarskapet vi söker – servant leadership. Hon är helt rätt person för att bygga denna verksamhet som ska hjälpa våra kunder i en tid då förändringens vindar blåser. Cypoint Inchange kommer dessutom komplettera och stärka Cypoints befintliga kunderbjudande i vår fortsatta företagsresa.” – säger Peter Lindblom, VD Cypoint.

Cypoint är ett konsultbolag som hjälper kunderna i den digitala evolutionen att skapa riktigt värde. Våra tjänster och våra konsulters genomförandeförmåga bidrar till förenklade, intäktsgenererande och kostnadssänkande affärsprocesser.