3: God hälsa och välbefinnande.

SÅ ARBETAR VI PÅ CYPOINT

Cypoint logo

God hälsa och välbefinnande är ett av de mål kring hållbarhet som vi på Cypoint jobbar för. Vi har ett starkt medarbetarfokus och tror på mottot "Employee First - Customer First". Genom att ta hand om våra anställda kan vi även göra mer för våra kunder. Utöver det strävar vi efter att göra det vi kan för ökad social hållbarhet i samhället i stort.

EMPLOYEE FIRST - CUSTOMER FIRST

God hälsa är en grundläggande förutsättning för människors möjlighet att nå sin fulla potential och vilja att bidra. Därför är det en självklarhet för oss att fokusera på inkludering och välmående i vårt vardagliga arbete och på vår arbetsplats. En förmånlig hälsoförsäkring erbjuds till alla anställda, ett generöst friskvårdsbidrag samt att vi för balans i tillvaron erbjuder flexibelt arbete så långt det är möjligt i relation till kunden. Vi uppmuntrar till hållbara och hälsosamma transportsätt genom vår resepolicy.

Vi tror på gott ledarskap att vi litar på att alla medarbetare vill göra och gör sitt bästa, siktar på att nå våra mål, och våra ledare supportar, coachar och hjälper dem i detta. En relation baserad på ömsesidig tillit är en av de finaste komplimangerna. Det är med denna etiska riktlinje vi bygger och underhåller goda relationer både med varandra inom organisationen och med våra kunder.

Genom att vi sätter våra medarbetares utveckling, arbetsglädje och prestationer i främsta rummet kommer även våra kunder dra exponentiell nytta av detta.

Det är människorna på Cypoint som tillsammans gör skillnad. Läs mer om hur vi arbetar med inkluderings- och jämställdhetsfrågor via sidorna om jämställdhet och minskad ojämlikhet.

Cypoint logo

BLODOMLOPPET 2023

Förutom det vi gör i vårt vardagliga arbete deltar vi gärna i olika evenemang kopplade till hälsa och välbefinnande. I juni 2023 sprang Cypoint Infinity Blodomloppet i Stockholm.

DONATION

2019-2023 har en vissa summa skänkts till organisationen Mind som jobbar mot psykisk ohälsa. Summan är beroende på Cypoint medarbetarnas måluppfyllnad.

TRIVSEL

På Cypoint ska människor trivas och må bra. Vi främjar gemenskap och trygghet. Att skapa en glad och tolerant atmosfär där vi hjälper varandra utan att tveka eller känna oro.

Cypoint logo

En kvinna med glasögon i förgrunden, framför en datorskärm

BE SPECIAL, BE BOLD - BE YOU

Cypoint logo